Cautare

5129 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 botosani" (3.32 secunde)
Atentionare cod galben de ceata in noua judete din nordul si estul tarii Meteorologii au avertizat ca in judetele Neamt, Iasi, Vrancea, Bacau, Vaslui, Galati, Botosani, Suceava si Covasna este ceata, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Statului ii revine obligatia de a le asigura accesul la tratamente moderne care le pot asigura vindecarea, a declarat presedintele OFSD Botosani, senatorul Doina Federovici.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
FC Botosani joaca un meci de campionat contra Ceahlaului din Piatra Neamt. ... Finantatorii au spus ca, daca fotbalistii din Botosani nu isi vor apara corect sansele, nu mai dau bani.
Si de la asta pornind ajung niste politicieni de apa mica, din astia de la Botosani sau de aiurea, sa isi bata joc de munca mea, a colegilor mei si de zecile de mii de oameni care citesc ziarul asta.
Dupa cum am vazut, la Botosani, PSD a fost votat mult mai tare decit in restul tarii, situatie existenta in toata Moldova. ... Cred ca asta explica rezultatul alegerilor, cel putin la Botosani.
Ne-am ales cu alti zece parlamentari, persoane ce ar trebui sa contribuie la mai binele nostru, al tuturor celor ce avem trecuta in buletin adresa din Botosani. ... Ce pot face acesti anonimi pentru Botosani?
Cind vine vara, Malaimare iese pe pietonalul Unirii din Botosani si difuzeaza filme vechi, urmarite de o multime de tineri, in fata muzeului.
La Botosani, Alianta nu numai ca nu reuseste sa isi bage oamenii in functii, ci chiar a inceput sa se descotoroseasca de ai sai. Daca ar fi sa facem un calcul strict matematic, scorul Putere - Opozitie este la Botosani 1 - 1.
Zice Tabuleac ca Secrieru e ultimul indicat sa lupte impotriva coruptiei la Botosani vreme ce angajatul sau e cu mult mai potrivit. ... Insa Botosani nu este Vinalcool S.A.
Acesta este cazul concret petrecut la Botosani unde filmul ultimelor evenimente a sortat liberalii interesati de liberalii adevarati.
Sint cifre cinstite, verificabile de oricine, performante pentru Botosani, iar aceasta performanta este data chiar de modul onest in care sint redactate articolele.
Am vazut ca la FC Botosani s-a facut licitatie pentru mincarea jucatorilor.
Un intreprinzator privat a pus prin municipiul Botosani chioscuri cam pe unde a vrut el si abia dupa trei luni, primaria s-a sesizat si i-a cerut nu sa si le ia, nu i le-a darimat si nici nu i-a dat amenda, conform legii, ci doar sa plateasca o redeventa modesta, inchizind complice ochii.
O sa o publicam probabil, desI zic eu ca e o premiera asta, sa mergi la medic stiind deja ce medicamente itI trebuie, iar asta arata cred eu destul de bine starea sistemului de sanatate din Romania, nu numai din Botosani.
Scrisoarea, plina de invective, pretinsa opera a unui "grup de 50 de intelectuali PSD din Botosani ", il spurca gospodareste pe Contac si se disociaza de pozitia sa antiIliescu.
Depozitul ecologic din judetul Botosani este de fapt o bomba biologica care poate exploda in orice clipa. Exista pericolul ca peste 10.000 de metri cubi de levigat sa se scurga in panza freatica, dar si in paraul Burla, din cauza unor alunecari de teren care au afectat zona.
Gheorghe, Perianu, Oiada, Radunovic FC Botosani: E. Pap - Racovitan, Dawa, Seroni, Tiganasu - E. Papa, Edjouma - Braun, E.
google-analytics.com